U srcu grada krije se nova prilika!

Doznajte što se sprema iza kulisa VIVA Caffe • Lounge • Bar-a i kako možete postati dio ove uzbudljive priče.

VIVA Caffe • Lounge • Bar nalazi se u središtu našeg grada i ponosni smo na svoju kvalitetnu ponudu i prijateljsku atmosferu. Sada ulazimo u novo poglavlje po pitanju Backstage Bara, vođeni energijom i entuzijazmom našeg mladog zaposlenika, Marka Polića. Iako nema mnogo radnog iskustva, završio je srednju kuharsku školu i već je pokazao izvanrednu strast i posvećenost radu. Marko trenutno djeluje kao koordinator našeg Backstage Bar Teama, a njegova volja i predanost čine ga primjerom drugima.

Naša vizija je nastaviti biti prepoznatljiv caffe lounge bar koji će biti poznat po svojoj kvaliteti i inovativnosti. Nastavit ćemo slijediti dosadašnji smjer menija, nudeći svim posjetiteljima brz, zdrav i ukusan obrok ili slasticu. Ističemo se time što smo caffe bar, a ne restoran, i pružamo jednostavne, brze, ali i kvalitetne obroke

Otvaramo javni poziv za radno mjesto, tražimo više izvršitelja, a nudimo konkurentne uvjete rada koji uključuju:

Iznadprosječna primanja: Nudimo plaće koje su iznad prosjeka u industriji, prepoznajući trud i rad naših zaposlenika.
Više slobodnih dana: Našim zaposlenicima pružamo više slobodnih dana na tjednoj razini kako bi mogli održati ravnotežu između poslovnog i privatnog života.
Motivacijski bonusi: Redovite nagrade za izvanredne rezultate i trud.

Naš asortiman hrane i napitaka koji se pripravljaju u Backstage Baru uključuje:

Razni sendviči i tortilje
Panirana fingerfood jela
Slane & slatke palačinke
Smoothie bazirani na sezonskom voću i povrću
Svježe cijeđeni sokovi

 

slika_osoblje

Ova ponuda je lagana i ne zahtijeva visoka kulinarska iskustva. Važno je biti pedantan, razmišljati i slijediti pisane upute, kao i recepture za pripremu i slaganje jela i napitaka.

Pozivamo mlade i one kojima se ovo sve zajedno čini primamljivo da nam se pridruže u ovom uzbudljivom putovanju. Nudimo priliku za rad u dinamičnom i poticajnom okruženju gdje će imati priliku učiti i rasti zajedno s našim timom.

Dođite na probni rad i osjetite energiju našeg Backstage Bara. U sklopu ovog oglasa organiziramo “Otvorene Dane” gdje ćete imati priliku upoznati se s našim radom, našim timom i naravno, s Markom koji će vas voditi kroz svaki korak.

Program otvorenih dana

uključuje sljdeće:

Upoznavanje s timom: Prilika da se upoznate s našim osobljem i radnom atmosferom.
Prezentacija naše ponude: Detaljan pregled naše ponude jela i napitaka.
Interaktivne radionice: Sudjelovanje u praktičnim radionicama.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete dio nečega posebnog.
Pridružite se timu koji vjeruje u izvrsnost i inovacije!

Svoje prijave za posao šaljite putem emaila: posao@labirint.ba, a za više informacija kao i rezerviranja svog termina za sudjelovanje u projektu “Otvoreni Dani” ne ustručavajte se kontaktirati nas na broj: 063 227 666.

Natječaj ostaje otvoren do 25.07.2024

S veseljem vas očekujemo!

VIVA Caffe • Lounge • Bar

Omelette_sandwich

U nastavku donosimo interjvu s Markom Polićem

koordinator Backstage bar teama

Novinar: Matea Jolić

Možeš li nam reći nešto o sebi i kako si počeo raditi u Viva Lounge Caffe Baru?

“Naravno! Ja sam Marko Polić, imam 22 godine i završio sam srednju kuharsku školu. Nema puno radnog iskustva iza mene, ali oduvik sam volio kužinavati. Kad sam dobio priliku raditi u Viva Caffe Lounge Baru, bio sam baš uzbuđen. Gazde su mi ukazali povjerenje i dali mi priliku da vodim naš Backstage Bar Team, što je za mene bio veliki izazov. Odma smo krenuli raditi na uređenju posla u timu, u što sam bio uključen od početka. Gazde i kolege koje sam zatekao su mi puno pomogli u organizaciji posla, pa uz njihovu podršku vjerujem da ću svladati sve izazove koji se pojave.”

Kako si se nosio s izazovima i što si promijenio u Backstage Bar Teamu otkad si preuzeo koordinaciju?

“Prvi korak bio je jasno podijeliti zaduženja svakog člana tima. Postavili smo visoke standarde za pripremu hrane i održavanje higijene radnog prostora. Uveli smo kontrolu količina poluproizvoda i sustav ocjenjivanja i povratnih informacija. Poboljšali smo komunikaciju unutar tima, što je ključno za dobar rad. Većina starog kadra, naviknutog na prijašnje uvjete bez puno reda, odlučili su se povući, što je otvorilo prostor za nove ljude koji su spremni prihvatiti promjene i prilagoditi se sadašnjim visokim standardima. Ovo je bila očekivana tranzicija, posebno s obzirom na našu odluku da promijenimo naziv odjela u ‘Backstage Bar’. Razmišljali smo o prirodi posla i shvatili da termin ‘kuhinja’ ne odražava pravu suštinu našeg rada, koji je više usmjeren na brzu i kvalitetnu pripremu jela i napitaka, a ne tradicionalno kuharsko okruženje. Trenutno sam praktički jedini stalni zaposlenik u Backstage Bar Teamu, i radim uz stalne ispomoći iskusnih osoba, što mi daje priliku oformiti novu, zdravu ekipu kojoj će svakodnevni izazovi unapređenja posla biti motivacija.”

Kakva je tvoja vizija za Backstage Bar Team Viva Caffe Lounge Bara?

“Moja vizija je stvoriti prepoznatljivu ponudu kao što je bila i prije, koja će biti poznata po kvaliteti i inovativnosti. Naša ponuda hrane uključuje slatke i slane palačinke, razne sendviče i tortilje, panirana finger food jela, meze, te ambicioznu ponudu smoothija baziranih na sezonskom voću i povrću, kao i svježe cijeđene sokove i zanimljive mikseve. Trudimo se koristiti samo svježe i kvalitetne namirnice, a svaki član tima treba davati svoj doprinos u kreiranju novih jela i napitaka. Želimo da naši gosti uvijek uživaju u vrhunskim okusima i da se uvijek rado vraćaju kod nas. Naš meni je relativno jednostavan i ne zahtijeva visoka kulinarska iskustva. Većina jela su finger food, kao i jednostavni voćni i povrtni napici pa je važno biti pedantan, razmišljati glavom i slijediti pisane upute i recepture.”

Koje bi poruke poslao mladima koji možda oklijevaju pridružiti se vašem timu?

“Najvažnije je ne bojati se i ne ustručavati se posla. Smatram da je najlakše obučiti osobu koja želi raditi i ima radne navike, bez obzira na iskustvo. Tako sam i ja krenuo – s puno entuzijazma i želje za učenjem. Osigurat ćemo daljnje obrazovanje i mentorstvo kroz povremene gostujuće profesionalce u domenu pripreme jela i pića spomenutog tipa, te smo tako nešto već dogovorili s renomiranim chefom Vladom kako bi se stalno usavršavali, a ujedno i svi naši zaposlenici stalno unapređivali svoje vještine. Pozivam sve mlade osobe željne edukacije i usavršavanja za rad da nam se pridruže, jer zajedno možemo postići velike stvari.”

Što nudi Viva Caffe Lounge Bar svojim zaposlenicima u Backstage Bar Teamu?

“Nudimo konkurentne uvjete rada, uključujući iznadprosječna primanja i više slobodnih dana na tjednoj razini kako bi naši zaposlenici mogli održati ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Također, nudimo redovite nagrade za izvanredne rezultate i trud te priliku za profesionalni razvoj kroz edukacije i usavršavanje. Naša organizacija je mjesto gdje se cijeni rad, trud i kreativnost.”

 

Kako se mogu prijaviti zainteresirani kandidati?

“Pozivam sve zainteresirane da dođu na naš probni rad i osjete energiju naše organizacije. Organiziramo ‘Otvorene Dane’ gdje ćete imati priliku upoznati se s našim radom, našim timom i naravno, sa mnom. Kontaktirajte nas putem emaila: posao@labirint.ba, a za više informacija kao i rezerviranja svog termina za sudjelovanje u projektu ‘Otvoreni Dani’ ne ustručavajte se kontaktirati nas na broj: 063 227 666. Veselimo se što ćemo vas upoznati i zajedno raditi na stvaranju nezaboravnih kulinarskih iskustava.”

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete dio nečega posebnog. Pridružite se timu koji vjeruje u izvrsnost i inovacije!

S veseljem vas očekujemo!

VIVA Caffe • Lounge • Bar