Vaš kutak

za idealan trenutak

Što je toliko posebno u VIVA Caffe • Lounge • Bar-u? Vođeni motom „ Vaš kutak za idealan trenutak” naš tim se pobrinuo da svaki gost u svakome trenutku dana dobije upravo ono što želi a to je zadovoljstvo ponuđenim. Jutarnja kava više nije obična kava koju ćemo popiti u 15 minuta i brzim hodom otići na svoje poslove. Dnevni i popodnevni trenutak isto tako ne može proći bez nekih od naših slastica na koje smo posebno ponosni. Viva Vam nudi i dnevno svježe torte fantastičnog okusa, lava cake koji se doslovno topi u ustima kao i razne deserte u čaši. Viva tim se za sve sladokusce posebno potrudio posebno prilagođenim jelima u kategoriji fingerfood od originalnih meksičkih nachosa sa raznim umacima preko chicken nuggetsa do ukusnih sandwicha u domaćem pecivu.

viva_posusje_terasa
viva_posusje_tortilla

Hrana

Slatki kutak

U našoj ponudi svaki dan uživajte u širokom izboru svježih torti, uksunih palačinki, laganih waffli...

Fingerfood

Bilo da se radi o chicken nuggetsima, sendvičima u domaćem pecivu, pilećoj salati ili pak calzoneu svako od navedenih jela priča svoju priču i pruža kulinarsku avanturu za Vaša nepca.

Health & fit

Pored svježe cjeđenih sokova, i smoothija koje pravimo od domaće uzgojenog voća i povrća nudimo Vam i ukusne proteinske palačinke.

Nightlife

Live music nights

Viva svojim gostima pruža odlične svirke uživo .

Tematski party

White party, Naša priča, Evergreen music night samo su neke od večeri na kojima možete uživati s nama.

DJ nights

Naši resident DJ-evi prateći trendove pružaju našim gostima najzabavnije večeri u najugodnijem ambijentu.
viva_posusje_night